sâmbătă, februarie 13, 2010

Blog-mee(a)t?

A fost şi al trilea "meet" al câtorva kizi (asta mă include şi pe mine că nu prea mă văd încă "om mare") care au jurnal. Online. Sau mă rog, nu chiar jurnal, dar un loc unde scriu gânduri, frustrări sau idei, învelite frumos în cuvinte sau imagini (that's what a phot-blog is, by the way!).
Multă lume (!) şi multă lume necunoscută (fresh meat!) printre ei semn că mai sunt oameni ce încearcă să se exprime! And that's good.

N-am stabilit nimic. Evident, nici nu aveam cum - deşi eu rămân la ideea (ce o voi dezvolta la un moment dat într-un alt articol) că ar trebui să ne asumăm un rol de "media" (as in part of mass-media) dacă e să fim serioşi despre ceva. But that's a differnt story, really!
Pentru că a fost fain să bem o bere, pentru că m-am bucurat să-i aduc La Pas (chiar dacă i-am cam înghesuit - sorry 'bout that), pentru că am mai citit lucruri noi (new "blog meat" de citit), că toată lumea s-a motivat să scrie lucruri noi, pentru că m-am distrat să-l văd ameţit bine dispus pe George şi veselă pe Deme (ştiu ei de ce i-am menţionat ;) ).

Photos to come soon!
I hope...

5 comentarii:

jorjh spunea...

Am putea la meet-ul viitor daca suntem toti sa incercam sa vedem daca gasim idei pentru un blog local. Mai greu e pana ne pornim :D

Diz spunea...

Ah, stiam eu ca tu esti in pozele alea de la blog-meet. ;)

P.S.: Multe salutari de la TM, un amic din 2MV!

Cipri spunea...

Salutari Diz,
Long time no see. Daca ajungi prin Alba, da un semn ;)

A.Faith spunea...

ce mic e internetul :D

romaniandeath spunea...

anuntati mai din timp si mai agresiv aceste intalniri, nu "meet-uri" *suna fitzos si besinos acest termen - ca poate si altii in afara de voi mai vor sa vina, chiar daca nu se exprima asa de frumos si de "trendy"!