vineri, decembrie 26, 2008

Making of Christmas

The food.

The food (2).

The Tree

The park.

The Toy.

The Toy(2).

Outside.

Outside (2).

Inside.

Outside looking in.

The Grandfather.

The Generations.


Posted by Picasa

7 comentarii:

Anonim spunea...

Nu cred ca fotografiile sunt lipsite de semnfificatii dar nu reusesc sa imi dau seama la ce te-ai gandit cand le-ai postat pe cele cu jucaria aruncata in zapada...

Anonim spunea...

He He... Ne place, ne place. Trebuia sa pozezi si salata de vinete a la mama lui cipic si celebrul Chec( ce ai pozat pare a fi cozonac ).

Vrem mai multe exporari de genul asta, la anu' si la multi ani !!! :)

Anonim spunea...

Domul/doamna Anonim are dreptate. Cateva poze nu prea se potrivesc in aceasta serie, numai daca tii tu neaparat sa transmiti ceva mesaj prin intermediul lor....dar totusi 2 poze cu ursuletul?

Cipri spunea...

Cozonacul e simbolic pentru Craciun, checul e in rest :P
Si ursuletul ala l-am gasit intamplator pe-acolo pe jos. Mi-a adus aminte cumva de perioada in care asteptam jucarii de la mosu'.
Si era cumva trist asa pe jos langa pubela de gunoi. De-aia am si facut 2 cadre - in al doilea se vede mai bine unde-si va petrece Craciunul un fost cadou...

Anonim spunea...

Intr-adevar si mie mie mi se pare ca pozele in cauza fac parte dintr-o reluare a copilăriei, a unui timp in care toti ne-am temut de intuneric, a unui timp in care visam si speram ca inca exista la Mos Craciun. In zilele noastre aceasta sarbatoare nu face decat sa aduca burţi pline de mâncare nesănătoasă ( de multe ori cumparata direct din supermarket ), aduce multe ornamente kitsch si luminite multicolore la fel cum bine ai subliniat si tu...“Spiritul Sarbatorilor” nu s-a transformat decat intr-o expresie goala de continut care apare in toate sms-urile transmise sau mai exact FW continuu. Cu toate astea, mie mi-e drag să mă simt protejată în casa mea, alaturi de familie, să beau un vin fiert, o cafea şi să mănânc bomboane de pe pom :-)

Anonim spunea...

Pe cand The Makings of New Year?:)

Anonim spunea...

Mai pune un post nou omule, ca de aproape o luna tot cu Craciunul esti...si a trecut si Craciunul pe stil vechi.