miercuri, iulie 15, 2009

Sharing is Caring!


"Sharing is Caring" a devenit recent fraza mea preferată. A fost o iubire la prima vedere - o senzaţie din aia că cineva exprimă simplu şi clar o filozofie pe care o aveai şi tu undeva în nişte sinapse rătăcite prin spatele creierului, dar care nu se lăsa exprimată decât în rătăciri aiuritoare ce uneori plictisesc, uneori şochează.


Pentru că eu aş aplica dacă aş putea sintagma peste tot. Probabil de-aia m-am făcut prof', de-aia mă bag prin ONG-uri, de-aia scriu pe blog sau sunt înscris pe CouchSurfing şi de-aia mă încăpăţânez să cred că oamenii pot stabili relaţii fără limitări.

Cum însă lucrurile simple sunt de cele mai multe ori şi cele mai bune, m-am bucurat să găsesc unul dintre cele mai interesante proiecte din ultima vreme: SoundTracker.ro - care aplică conceptul în muzică. Site-ul - o colecţie de mixuri româneşti downloadabile (gratis, da şi cu drepturi depline) are deja mai bine de 70 de mixuri printre care m-am bucurat să regăsesc câte ceva din proiectul Indigo Club (pentru mine proiectul muzical urban românesc cel mai tare) precum şi mixuri de la Leizaboy, Hazee, TRG şi restul grupurilor de la Timişoara, Deva, Cluj şi Bucureşti.

În mod deloc surprinzător site-ul are foarte puţine reclame (scopul e clar altul) şi creşte în conţinut rapid. Ah şi ca să mă şi laud puţin, butoanele cu "download" sunt opera mea :))

4 comentarii:

Deme spunea...

Am remarcat că te-ai înscris la Couchsurfing. Any guests so far? :)

Cipri spunea...

Iep, săptămâna trecută au fost doi din Bratislava.
Si s-a mai anunţat cineva din Franţa :)

Deme spunea...

Ce tare... Am fost tentată de idee, dar în primul rând nu locuiesc singură şi apoi, chiar dacă aş locui, nu ştiu cât de safe ar fi, ca fată, să primesc 1 sau 2 tipi total necunoscuţi... Ce bine ţi-e ţie!

Unknown spunea...

mere superfain si http://bln.kr/-skinnermike/ pe tema asta cu muzica, that is daca nu l'ai prins deja