duminică, martie 30, 2008

Creative sucks.

După cum scriam în alte posturi referitoare la Vista, firmele producătoare de echipamente profită de schimbările sistemelor de operare pentru a forta vânzarea de noi echipamente.

Este si cazul firmei Creative care, pentru plăcile sale de sunet nu oferă un suport suficient de bun pentru Vista. Mai mult, unui dezvoltator independent care oferea suport pe forumuri si ajuta utilizatorii să-si instaleze si configureze plăcile, i-au fost sterse toate postările de pe acel forum si a fost amenintat că va fi dat în judecată dacă continuă.

Din cuprins:
"We are aware that you have been assisting owners of our Creative sound cards for some time now, by providing unofficial driver packages for Vista that deliver more of the original functionality..."
"
We took action to remove your thread because, like you, Creative and its technology partners think it is only fair to be compensated for goods and services."


Forumul complet (cu multe mesaje de sustinere la adresa dezvoltatorului) este disponibil (inca) aici: FORUM.

Stirea este preluată de pe www.mandrivausers.ro.

Creative si-au dat arama pe fată... sunt interesati mai mult de profit si de vânzarea unor produse mai scumpe, decât de functionarea corectă a plăcilor lor. Nu mai cumpărati produsele lor si ziceti si la altii...

Niciun comentariu: