sâmbătă, martie 29, 2008

Linux la Alba Iulia

Astăzi am reînceput întâlnirile / cursuri / workshopuri (nu m-am hotărât cum să le zic) de Linux în Alba Iulia.
E mai greu decât mi-am imaginat (si mai mult ca sigur decât vă imaginati). Sunt câtiva acolo care stiu despre ce vorbesc si câtiva care nu stiu. Unele chestiuni sunt legate de Linux în general, unele sunt proprii distributiei pe care o folosesc - mandriva.

Astăzi a fost oricum o întâlnire de tipul ice-breaking în care mai mult ne-am gândit la ce va urma, am împărtit grupul în începători si avansati si am stabilit cand si ce o sa facem.
Chestia cu începătorii si avansatii nu-mi sună foarte bine, dar nu am avut pe moment o altă solutie. Oricum sper ca din cei începători măcar jumate să treacă rapid la grupul de avansati. (incredibil ce comunist sună asta) :))

Din păcate, desi mi-a dat un amic (AFaith) ideea asta - nu am făcut poze, pentru că aparatul pe care l-am avut nu avea baterie, dar o să fac la următoarele întâlniri, să vedeti cum arată un laborator la universitate cu Linux pe toate calculatoarele (unii se vor bucura, stiu eu).

Avem multe planuri legate de Linux, suntem entuziasti, sper sa tină. În rest... dacă aveti vreun cunoscut prin Alba care stie / vrea să stie Linux, let him/her know.

2 comentarii:

A.Faith spunea...

of :( şi eu care mă aşteptam să găsesc ditai galeria foto :))
felicitări pentru iniţiativă!

Anonim spunea...

Buna si eu sunt din alba iulia si a s dori sa invat linux ..las un id de mess daca va mai ocupati cu asa ceva: mefisto_ripper