luni, aprilie 21, 2008

cazare Brasov

Nu stiu de ce am senzatia foarte puternică de altfel, că în România, tot ce tine de servicii - în special cazare si masă sunt extrem de scumpe si overrated, ba chiar mai mult, de cele mai multe ori mă simt ca si cum toti cei implicati - de la patron la chelneri / portar - nu se gândesc decât la o singură chestie: cum să stoarcă mai multi bani de pe mine, atunci, pe loc dacă se poate. Nu tu idee de strategie pe termen lung, nu tu relatie win-win cu clientul, toată lumea profită de preturile umflate cu o nerusinare greu de înteles într-o economie care se vrea de piată si în care clientul, nu-i asa, ar trebui să fie rege.

Dar cum orice regulă are exceptia ei, de o exceptie vreau să vorbesc aici: pensiunea / hostelul RO-Hostel din Brasov. La aprox 15 minute de Piata Sfatului (pe jos), familia Nitescu pune la dispozitie cazare cu toate cerintele: curătenie, apă caldă, bucătărie la doar 75 de lei pe cameră. Ei sunt un fel de noi antreprenori - au casă, curte si-au zis să facă turism, Brasovul fiind foarte căutat. Oamenii sunt foarte deschisi, curtea e plină cu flori si n-am avut deloc senzatia că sunt jecmănit. Apelati la ei cu încredere (sper să nu-si schimbe stilul în timp dacă o să crească numărul de clienti).

contact:
Nitescu Emilian,
str. Dorobantilor nr. 9, Brasov
Tel.: 0723.999.179
www.ro-hostel.ro

P.S.: Nu vă speriati de cum arată pagina web. Informatia e de când lumea, pozele-s de amatori si reclamele horror. Pe mine m-a speriat putin si e ciudat că nu au o pagină cât-de-cât ok. Dacă am timp la vară, poate le fac o pagină gratis... doar asa. :P

Niciun comentariu: